Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Equipment
- eetlepels
- Kaasschaaf
- mes
Ingrediënten
- 6 eetlepel(s) Griekse yoghurt beker à 150 ml
- 5 eetlepel(s) Indiase kerriepasta Tandoori pot à 312 g
- 2 schaaltjes kalkoenfilet à ca. 200 g
- 2 komkommers
- 2 vleestomaten
- 1 teentje knoflook
- 1 pak naanbrood met knoflook en koriander 280 g
Instructies
- Meng 3 eetlepels yoghurt door kerriepasta.
- Kalkoenfilet in plakjes snijden en besmeren met kerriepastamengsel.
- Afgedekt ca. 10 minuten laten marineren.
- Komkommer wassen en met kaasschaaf in plakjes schaven.
- Komkommer bestrooien met zout en peper.
- Tomaten wassen en in vieren snijden, zaadjes verwijderen en vruchtvlees in
- reepjes snijden.
- Tomaten en komkommer door elkaar scheppen.
- Knoflook erboven uitpersen en rest van yoghurt erdoor scheppen.
- Naanbrood verwarmen volgens gebruiksaanwijzing.
- Grillpan verhitten en kalkoenfilet in ca. 5 minuten roosteren, halverwege keren.
Notities / Tips / Wijnadvies
Kalkoenfilet serveren met naanbrood en salade