Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Equipment
- Kaasschaaf
- of
- Fijne rasp
Ingrediënten
- 1 komkommer
- 1 bakje roomkaas naturel a 185 gr
- 100 gram garnalen
- verse koriander
- 1 rode paprika in dunne reepjes
- 1 eetlepel honing
- 1 limoen
- peper en zout
Instructies
- Snijd de komkommer over de lengte in dunne plakken met kaasschaaf of mandoline.
- Dep de komkommer droog met een keukenpapiertje.
- Besmeer een zijde met wat roomkaas en bestrooi met peper en zout.
- Leg een paar reepjes paprika, een garnaal aan een zijde en een paar blaadjes koriander.
- Rol de komkommer strak op.
- Rasp de limoen en pers uit.
- Schep de honing door de limoenrasp en sap.
- Zet de komkommer rolletjes met de garnaal naar boven op een bordje.
- Druppel er wat van het limoen honing mengsel over.
- Steek de rolletjes eventueel vast een prikker.