Kruidige Groenteburgers met Pittige Peperspinazie
Een heerlijk vegetarisch gerecht met kruidige groenteburgers, pittige peperspinazie en gekookte aardappels. Lekker licht en voedzaam!
Ingrediënten
- 50 g aardappels zak à 500 g
- 5 eetlepels zonnebloemolie
- 4 groenteburgers schaaltje à 2 stuks
- 3 zakken verse spinazie à 300 g
- 1 cup Boursin Cuisine Drie Pepers 245 g
Instructies
- Borstel de aardappels schoon en kook ze in de schil gaar gedurende 15 minuten.
- Verhit 3 eetlepels olie in een koekenpan en bak de groenteburgers in 5 minuten gaar en goudbruin.
- Verhit de overige olie in een wok en roerbak de spinazie beetje bij beetje.
- Roer de Boursin Cuisine Drie Pepers door de spinazie en verwarm het geheel nog 1 minuut.
- Serveer de groenteburgers met de pittige peperspinazie en de gekookte aardappelen.
Notities / Tips / Wijnadvies
Wijnadvies:
Een lichte rode wijn zoals een Pinot Noir past goed bij de kruidige groenteburgers en de pittige peperspinazie.
Voedingswaarden
Calories: 450 kcal | koolhydraten: 35 g | Protein: 18 g | Vet: 28 g | Zout: 1.2 g | Sugar: 3 g