Kruidige Groenteburgers met Pittige Peperspinazie

Kruidige Groenteburgers met Pittige Peperspinazie en Gekookte Aardappels

Kruidige Groenteburgers met Pittige Peperspinazie

Een heerlijk vegetarisch gerecht met kruidige groenteburgers, pittige peperspinazie en gekookte aardappels. Lekker licht en voedzaam!
Porties: 4 personen
Bereidingstijd: 30 minuten
Deel op Facebook Recept afdrukken

Ingrediënten

  • 50 g aardappels zak à 500 g
  • 5 eetlepels zonnebloemolie
  • 4 groenteburgers schaaltje à 2 stuks
  • 3 zakken verse spinazie à 300 g
  • 1 cup Boursin Cuisine Drie Pepers 245 g

Instructies

  • Borstel de aardappels schoon en kook ze in de schil gaar gedurende 15 minuten.
  • Verhit 3 eetlepels olie in een koekenpan en bak de groenteburgers in 5 minuten gaar en goudbruin.
  • Verhit de overige olie in een wok en roerbak de spinazie beetje bij beetje.
  • Roer de Boursin Cuisine Drie Pepers door de spinazie en verwarm het geheel nog 1 minuut.
  • Serveer de groenteburgers met de pittige peperspinazie en de gekookte aardappelen.

Notities / Tips / Wijnadvies

Wijnadvies:
Een lichte rode wijn zoals een Pinot Noir past goed bij de kruidige groenteburgers en de pittige peperspinazie.

Voedingswaarden

Calories: 450 kcal | koolhydraten: 35 g | Protein: 18 g | Vet: 28 g | Zout: 1.2 g | Sugar: 3 g
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën Groenten / Hoofdgerechten
Land van herkomst Nederland
Jaargetijde: Lente / Zomer
Geschikt voor Dieët: Vegetarisch