Marokkaanse Gehaktballetjes met Venkeldip
Ingrediënten
Instructies
- Verwarm de oven voor op 200 graden.
- Meng de knoflook, Spaanse peper, koriander, kikkererwten, komijn- en paprikapoeder, citroensap, en zout met een staafmixer (niet te fijn).
- Voeg het Alpro® Soya Fijngehakt toe aan dit mengsel en breng op smaak met zout en peper.
- Snijd lange stroken van de tortilla’s.
- Maak balletjes van het mengsel met een ijsbolletjestang of lepel en wikkel ze in de stroken tortilla.
- Zet ze vast met een cocktailprikker.
- Bak de balletjes 10 minuten in de oven.
- Snipper ondertussen de venkel fijn en voeg deze toe aan de Alpro® Soya Yoghurtvariatie.
- Breng de dip op smaak met zout en peper.
- Serveer de Marokkaanse gehaktballetjes met de venkeldip als borrelhapje of snack.
Voedingswaarden
Calories: 350 kcal | koolhydraten: 40 g | Protein: 12 g | Vet: 18 g | Zout: 3 mg | Sugar: 5 g