Minipita's met warm pekelvlees
Ingrediënten
- 4 shoarmabroodjes
- 2 eetlepels pijnboompitten
- 75 g rucola sla
- 2 eetlepels knoflookdressing
- 1 eetlepel olijfolie
- 200 g pekelborst in brede repen
Instructies
- In broodrooster shoarmabroodjes roosteren.
- In droge koekenpan pijnboompitten goudbruin roosteren.
- Rucola grof snijden en in kom mengen met dressing en pijnboompitten.
- In koekenpan olie verhitten.
- Pekelvlees erdoor scheppen en ca. 2 minuten zachtjes bakken.
- Pitabroodjes in kwarten snijden.
- Kwarten openduwen en beetje rucolasalade erin scheppen.
- Hierop wat pekelvlees scheppen.
Notities / Tips / Wijnadvies
Servetjes: Serveer de pitabroodjes in 'servetjes' van bakpapier.
Snijd bakpapier in vierkantjes van
ca. 5 cm en vouw ze tot driehoekjes.
Vouw rond elke pita en driehoekje bakpapier en zet ze dan rechtop in een laag schaaltje. bereidingstijd 20 minuten
Snijd bakpapier in vierkantjes van
ca. 5 cm en vouw ze tot driehoekjes.
Vouw rond elke pita en driehoekje bakpapier en zet ze dan rechtop in een laag schaaltje. bereidingstijd 20 minuten