Mummie Knakworsten
Deze knakworst mummies zijn een grappig en makkelijk te maken Halloweenhapje, perfect voor een feestavond of tijdens de trick-or-treat wandeling!
		
		
		
	Ingrediënten
- 12 vegetarische knakworsten bijv. Unox
 - 3 vellen bladerdeeg diepvries
 - 1 ei
 - Mosterd
 
Instructies
- Verwarm de oven voor op 190°C.
 - Ontdooi de bladerdeegvelletjes.
 - Laat de knakworsten uitlekken en dep ze droog met keukenpapier.
 - Snijd hele dunne strookjes van de bladerdeegvellen.
 - Wikkel een strookje bladerdeeg om een knakworst.
 - Herhaal dit met meer strookjes, waarbij je ruimte overhoudt voor de oogjes.
 - Leg de knakworst mummies op een met bakpapier beklede bakplaat.
 - Klop het ei los en bestrijk de mummies hiermee.
 - Bak ze in ca.
 - 25 minuten knapperig en goudbruin.
 - Gebruik een beetje mosterd om oogjes op de knakworsten te maken.
 
Notities / Tips / Wijnadvies
Wijnadvies
Serveer deze leuke knakworst mummies met een lichte en verfrissende wijn zoals een Sauvignon Blanc. Voor een non-alcoholische optie past een sprankelend appelcider goed.
Voedingswaarden
Calories: 180 kcal | koolhydraten: 14 g | Protein: 5 g | Vet: 12 g | Zout: 1.2 g | Sugar: 0.5 g
					