Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Equipment
- Keukenmachine of rauwkostmolen
- Papieren of metalen bonbonvormpjes
Ingrediënten
- 100 gram amandelen
- 200 gram roomkaas op kamertemperatuur
- 100 gram jonge kaas geraspt
- 2 eetlepels peterselie fijngehakt
Instructies
- Maal de amandelen grof in een keukenmachine of rauwkostmolen.
- Meng de roomkaas, geraspte kaas, peterselie en de helft van de amandelen in een kom.
- Vorm 20 balletjes van het kaasmengsel.
- Wentel de balletjes door de overige amandelen.
- Laat de kaastruffels 1 uur opstijven in de koelkast.
- Plaats elke truffel in een bonbonvormpje.
Notities / Tips / Wijnadvies
Serveertip:
Serveer als onderdeel van een borrelplank of als hapje bij een feestelijke gelegenheid.
Voedingswaarden
Calories: 80 kcal | koolhydraten: 2 g | Protein: 4 g | Vet: 7 g | Zout: 0.2 g | Sugar: 1 g