Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingrediënten
- 1 rol Tante Fanny vers pizzadeeg 400 g met potje saus (200 g)
- 200 g paddenstoelenmix shiitake, oesterzwammen, eekhoorntjesbrood, mini champignons
- 50 g roodschiimmelkaas
- 2 takjes verse tijm grof gehakt
Instructies
- Verwarm de oven voor op 260°C en verwerk het deeg direct uit de koelkast.
- Rol het deeg met het bakpapier op het bakblik uit.
- Verdeel de tomatensaus over de pizza.
- Beleg de pizza met de paddenstoelen en de roodschiimmelkaas.
- Bestrooi de pizza met de grof gehakte tijm.
- Bak de pizza in ca.
- 8-10 minuten krokant in de voorverwarmde oven.
Notities / Tips / Wijnadvies
Deze pizza funghi met roodschiimmelkaas en tijm is heerlijk als hoofdgerecht voor een gezellig diner thuis.
Wijnadvies:
Serveer de pizza met een frisse groene salade en een glas rode wijn, zoals een Pinot Noir of een Merlot.