Pasta con funghi

Pasta con funghi

(paddestoelen)
Porties: 4
Deel op Facebook Recept afdrukken

Equipment

Ingrediënten

  • 400 gram spaghetti
  • 100 gram paddestoelen
  • 1 scheutje witte wijn
  • 50 gram Parmezaan
  • 20 cc slagroom
  • ½ ui
  • olijfolie
  • 25 gram roomboter
  • zout
  • peper

Instructies

  • Bak de fijgehakte ui in de olie glazig, blus het geheel af met een scheutje witte wijn.
  • Laat alles nog even inkoken, voeg de klein gesneden paddestoelen toe, even garen, de room toevoegen en laten indikken. Voeg hieraan de Parmezaanse kaas en roomboter toe.
  • Meng dit alles met de al dente gekookte spaghetti.
  • Als variant toevoegen in olie gebakken spekblokjes en/of verse tuinkruiden.
  • Indien de saus te dun is voeg dan 1 eigeel toe.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën Pasta / Voorgerechten
Land van herkomst Italië