Pasta met paddestoelen en ham

pasta

Pasta met paddestoelen en ham

Porties: 4
Deel op Facebook Recept afdrukken

Ingrediënten

  • 4 eetlepels olijfolie
  • 500 gram kastanjechampignons
  • 200 ml crême fraiche
  • 2 theelepel kruidenbouillonpoeder
  • 150 gram oude kaas
  • 500 gram papparadelle
  • 200 gram Galiaham in reepjes
  • verse peterselie

Instructies

  • In koekenpan olie verhitten en champignons op matig vuur in 10 minuten gaarbakken, af en toe omscheppen.
  • In steelpan creme fraiche verwarmen, bouillonpoeder en kaas erdoor roeren en blijven roeren tot kaas gesmolten is. Kaassaus op smaak brengen met zout en peper.
  • Intussen papparadelle beetgaar koken.
  • Hamreepjes en peterselie door champignons scheppen en 1 minuut meebakken.
  • Champignons door de pasta scheppen en kaassaus erover verdelen, afgarneren met wat achtergehouden peterselie
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën Pasta / Voorgerechten
Land van herkomst Italië