Pasta met verse kruidenkaas

Pasta met verse kruidenkaas

Porties: 4
Deel op Facebook Recept afdrukken

Equipment

Ingrediënten

  • 400 gram spaghetti
  • 400 gram tomaten
  • 250 gram spek
  • 1 ui
  • 25 gram Parmezaan
  • 1 klontje roomboter
  • 200 gram roomkaas
  • tomatenketchup
  • 100 gram champignons
  • olijfolie
  • zout
  • peper
  • oregano
  • tijm
  • basilicum
  • aardappelzetmeel

Instructies

  • Bak de spek-of hamblokjes bruin, voeg de gesneden ui toe en bak de ui glazig.
  • Doe hierbij kleingesneden tomaten, de champignons en als laatste de (verskruiden.
  • Voeg de kruidenkaas toe, roeren tot deze gesmolten is.
  • Op smaak afkruiden met peper, zout en tomatenketchup.
  • Is de saus te dun dan kan deze gebonden worden met aardappelmeel.
  • Meng de boter, de saus en de al dente gekookte spaghetti (of andere pasta).
  • Afgarneren met Parmezaan.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën Pasta / Voorgerechten
Land van herkomst Italië