Pasta tagliatelle à la Bolognese

Pasta tagliatelle à la Bolognese

Porties: 4
Deel op Facebook Recept afdrukken

Equipment

Ingrediënten

  • 400 gram tagliatelle
  • 400 gram tomaten
  • 200 gram gekookte champignons
  • 300 gram gehakt
  • 1 ui
  • 100 gram Parmezaan
  • 25 gram boter
  • tomatenketchup
  • tijm
  • oregano

Instructies

  • Kook de tagliatelle beetgaar, en spoel hem vervolgens af met koud water.
  • Bak gehakt rul en bruin, voeg de kleingesneden ui, tomaatblokjes en champignons toe en gaar ze met wat water.
  • Naar smaak kruiden en ketchup toevoegen, laat alles nog 15 minuten zachtjes doorkoken.
  • Tagliatelle toevoegen en afgarneren met de geraspte kaas.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën Pasta / Voorgerechten
Land van herkomst Italië