Perziken met espresso mascarpone

Perziken met espresso mascarpone

Allerhande 2002
Porties: 4 personen
Bereidingstijd: 15 minuten
Deel op Facebook Recept afdrukken

Ingrediënten

  • 75 ml espresso hete sterke
  • 75 g suiker
  • 1 blik perziken op sap (415 g, in stukken)
  • 100 g cantuccinikoekjes (Italiaanse amandelkoekjes, 175 g, in stukjes gebroken)
  • 1 bakje mascarpone zachte roomkaas, 250 g

Instructies

  • Doe de koffie in een kom en roer de suiker er doorheen, totdat deze is opgelost.
  • Laat afkoelen.
  • Laat de perziken in een zeef uitlekken en verdeel ze over 4 schaaltjes.
  • Schep de koekjes door de perziken.
  • Verdeel over elk schaaltje 1 el koffie.
  • Klop de mascarpone los met de rest van de koffie en schep dit over de perziken.

Voedingswaarden

Calories: 515 kcal | koolhydraten: 46 g | Protein: 6 g | Vet: 34 g
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën Dessert / Fruit / Nagerecht
Land van herkomst Italië
Extra aanwijzing Snel te maken