Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingrediënten
- 75 ml espresso hete sterke
- 75 g suiker
- 1 blik perziken op sap (415 g, in stukken)
- 100 g cantuccinikoekjes (Italiaanse amandelkoekjes, 175 g, in stukjes gebroken)
- 1 bakje mascarpone zachte roomkaas, 250 g
Instructies
- Doe de koffie in een kom en roer de suiker er doorheen, totdat deze is opgelost.
- Laat afkoelen.
- Laat de perziken in een zeef uitlekken en verdeel ze over 4 schaaltjes.
- Schep de koekjes door de perziken.
- Verdeel over elk schaaltje 1 el koffie.
- Klop de mascarpone los met de rest van de koffie en schep dit over de perziken.
Voedingswaarden
Calories: 515 kcal | koolhydraten: 46 g | Protein: 6 g | Vet: 34 g