Pittige Italiaanse Spaghetti
Een heerlijk pittige Italiaanse spaghetti met knoflook, chili en verse bieslook. Simpel, snel en boordevol smaak!
Ingrediënten
- 1 el olijfolie
- 1 teentje knoflook fijngehakt
- ½ tl gedroogde chilivlokken
- 110 g snijbietblad of spinazie in fijne reepjes
- 200 g cherry tomaten uit blik
- 110 g spaghetti gekookt volgens de instructies
- Verse bieslook gesneden
Instructies
- Verhit de olijfolie in een pan op laag vuur.
- Voeg de knoflook en chilivlokken toe en bak 3 minuten.
- Voeg het snijbietblad toe en roerbak 2 minuten.
- Voeg de cherry tomaten toe en kook 4-5 minuten tot ze openbarsten.
- Meng de saus met de gekookte spaghetti.
- Serveer in een kom en garneer met verse bieslook.
Notities / Tips / Wijnadvies
Serveertip:
Lekker met een frisse salade en knapperig stokbrood.
Wijnadvies:
Combineer met een glas Italiaanse Chianti of een frisse witte wijn.
Voedingswaarden
Calories: 350 kcal | koolhydraten: 60 g | Protein: 10 g | Vet: 8 g | Zout: 1 g | Sugar: 6 g