Pizza Tonijn

PIZZA TONIJN

Pizza Tonijn

Porties: 1 pizza van ong. 24 cm
Deel op Facebook Recept afdrukken

Equipment

Ingrediënten

  • bolletje Jan vers pizzadeeg met tomatensaus
  • 1 blik tonijn op olijfolie
  • 1 flinke eetlepel kappertjes
  • 1 bol Mozzarella
  • ½ groene paprika
  • ½ rode ui
  • 1 theelepel oregano

Instructies

  • Verwarm de oven voor op 220 tot 250 C.
  • Stretch op een met bloem bestoven aanrecht het bolletje deeg tot een platte, ronde vorm van circa 24 cm doorsnee.
  • Leg het deeg op een rooster met een vel bakpapier en bestrijk het met de JAN pizzasaus.
  • Laat het blikje tonijn uitlekken en verdeel over de pizza.
  • Snijd de ui in ringen, de paprika in reepjes en de mozzarella in plakjes en verdeel over de pizza. Bestrooi met wat gedroogde oregano.
  • Schuif de pizza onderin de oven en bak ‘m in ca. 10-12 minuten bruin en knapperig.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën Pizza / Vis
Land van herkomst Italië