Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingrediënten
- bolletje Jan vers pizzadeeg met tomatensaus
- 1 blik tonijn op olijfolie
- 1 flinke eetlepel kappertjes
- 1 bol Mozzarella
- ½ groene paprika
- ½ rode ui
- 1 theelepel oregano
Instructies
- Verwarm de oven voor op 220 tot 250 C.
- Stretch op een met bloem bestoven aanrecht het bolletje deeg tot een platte, ronde vorm van circa 24 cm doorsnee.
- Leg het deeg op een rooster met een vel bakpapier en bestrijk het met de JAN pizzasaus.
- Laat het blikje tonijn uitlekken en verdeel over de pizza.
- Snijd de ui in ringen, de paprika in reepjes en de mozzarella in plakjes en verdeel over de pizza. Bestrooi met wat gedroogde oregano.
- Schuif de pizza onderin de oven en bak ‘m in ca. 10-12 minuten bruin en knapperig.