Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Kook de penne volgens de gebruiksaanwijzing beetgaar.
Verhit de helft van de olijfolie in een wok en fruit hierin de gesnipperde ui.
Voeg de gepelde tomaten met vocht toe en laat 15 minuten zachtjes stoven.
Laat de tonijn uitlekken in een zeef en verdeel in stukjes.
Voeg de tonijn en slagroom toe aan de tomatensaus en laat nog 3-4 minuten zachtjes meestoven.
Breng op smaak met zout en peper.
Bak in een koekenpan de plakjes courgette 5 minuten al omscheppend in de resterende olijfolie.
Voeg de fijngesneden knoflook toe en bak nog 2 minuten mee.
Schep de tonijnsaus door de penne en serveer met de gebakken courgette.
Wijnadvies:
Een lichte witte wijn zoals een Pinot Grigio past goed bij dit gerecht.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Vind ik leuk:
Vind-ik-leuk Aan het laden...
Gerelateerd
Receptenplein.nl
Home / Romige Penne met Tonijnsaus en Courgette