Salade met geitenkaas en druiven
Frisse salade met Romaine sla, andijvie, geitenkaas en druiven, met een honing-mosterddressing.
Equipment
Ingrediënten
Instructies
- Maak de sla en andijvie schoon, scheur klein en verdeel over 4 borden.
- Snijd de geitenkaas in plakjes en leg op de sla.
- Meng de ingrediënten voor de dressing en verdeel over de salade.
- Rooster de zonnebloempitten licht in een droge koekenpan en strooi over de salade.
- Garneer met de druiven.
Notities / Tips / Wijnadvies
Serveertip:
Serveer als nagerecht met toast en een glas rode port.
Wijnadvies:
Een droge witte wijn, zoals Sauvignon Blanc, of rode port.
Voedingswaarden
Calories: 350 kcal | koolhydraten: 10 g | Protein: 15 g | Vet: 30 g | Zout: 1 g | Sugar: 5 g