Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Equipment
Ingrediënten
- 2 zakjes rucolasla à 30 g
- 1 rijpe avocado
- 1 tomaat
- 1 pakje Tsar filet zalmhaasje 150 g
- 2 eetlepels kappertjes potje
- 5 eetlepels mayonaise
- 50 g geraspte pittige kaas
- 3 eetlepels citroensap
Instructies
- Steeltjes van rucola snijden en sla over vier borden verdelen.
- Avocado schillen en vruchtvlees in parten snijden.
- Tomaat schoonmaken, halveren en zaadjes verwijderen.
- Vruchtvlees in blokjes snijden.
- Zalm in plakjes snijden.
- Avocado, tomaat, zalm en kappertjes over rucola verdelen.
- Mayonaise losroeren met kaas, citroensap, zout en versgemalen peper.
- Dressing over salade schenken.
Notities / Tips / Wijnadvies
Lekker met geroosterd brood.