Scampi’s Vindaloo

Scampi's Vindaloo

Porties: 6 personen
Deel op Facebook Recept afdrukken

Equipment

Ingrediënten

  • 1 eetlepel knoflook in reepjes
  • 1 eetlepel verse rode chilipeper in reepjes
  • 2 theelepel komijnzaad gemalen
  • 1 theelepel mosterdzaadjes
  • 1 theelepel versgemalen zwarte peper
  • 1 theelepel kurkuma gemalen
  • 0,6 dl witte wijnazijn
  • 0,6 dl olie
  • 1 grote ui gemalen
  • 1 kg scampi's gepelde
  • dl water
  • 1 theelepel zout

Instructies

  • Maal de knoflook, chili, komijn, mosterd, peperkorrels, kurkuma met 2 eetlepels azijn fijn in een keukenmachine.
  • Verhit de olie en bak de gemalen ui lichtbruin.
  • Voeg het kruidenmengsel toe en roerbak tot het mengsel roodachtig wordt.
  • Voeg de scampi's toe en roerbak 10 minuten.
  • Voeg de rest van de azijn, het water en het zout toe en laat nog 5 minuten sudderen.
  • Er zal weinig saus zijn.
  • Dien de scampi's warm op.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën Vis / Zeevruchten
Land van herkomst India