Snelle Bahmi met Rundergehakt en Thaise Groenten

Snelle bahmi met rundergehakt, Thaise groenten en mie nestjes, geserveerd op een gekleurd bord als doordeweekse oosterse maaltijd

Snelle Bahmi met Rundergehakt en Thaise Groenten

Deze snelle bahmi met rundergehakt, Thaise groenten en kruidige smaken is perfect voor een doordeweekse avond. Lekker, eenvoudig en vol smaak!
Porties: 2
Bereidingstijd: 21 minuten
Deel op Facebook Recept afdrukken

Equipment

  • Hapjespan
  • kookpan

Ingrediënten

  • 250 g rundergehakt
  • 400 g Thaise groentenmix
  • 1 zakje Conimex mix voor bahmi Goreng
  • 8 nestjes bahmi
  • Olijfolie
  • Peper naar smaak
  • Zout naar smaak

Instructies

  • Kook de bahmi volgens de instructies op de verpakking.
  • Wel de Conimex mix in kokend water.
  • Verhit wat olijfolie in een hapjespan en bak het rundergehakt rul.
  • Voeg peper en zout toe naar smaak.
  • Voeg de Thaise groentenmix toe en laat het geheel enkele minuten sudderen.
  • Voeg de geweekte Conimex mix toe aan de pan en roer goed door.
  • Giet de gekookte bahmi af en voeg deze toe aan de groentenmix.
  • Roer alles goed door elkaar.

Notities / Tips / Wijnadvies

Wijnadvies
Een lichte, fruitige witte wijn zoals een Riesling past goed bij de kruidige smaken van deze bahmi.

Voedingswaarden

Calories: 520 kcal | koolhydraten: 55 g | Protein: 25 g | Vet: 18 g | Zout: 1.2 g | Sugar: 5 g
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën Hoofdgerechten / Mie / Rundvlees
Land van herkomst Indonesië
Jaargetijde: Herfst / Winter
Geschikt voor Dieët: Flexitarisch / Lactosevrij