Tagliatelle marinara

Tagliatelle marinara

Snel te maken
Deel op Facebook Recept afdrukken

Equipment

Ingrediënten

  • 1 pak tagliatelle verde groene lintpasta 250 g
  • 2 uien
  • 200 g kabeljauwfilet
  • 2 eetlepels olijfolie
  • 1 pak sugo pastasaus pikant 370 g
  • ½ zak zeevruchtencocktail diepvries à 500 g
  • ½ cup vinaigrette à 100 ml
  • 1 zak gemengde sla 200 g

Instructies

  • Tagliatelle koken volgens gebruiksaanwijzing.
  • Uien pellen en snipperen.
  • Kabeljauw in stukken snijden.
  • In braadpan olie verhitten.
  • Ui ca. 2 minuten fruiten.
  • Pastasaus, kabeljauw en zeevruchten toevoegen en ca. 10 minuten verwarmen.
  • Intussen vinaigrette door sla mengen.
  • Tagliatelle serveren met vissaus en sla.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën Hoofdgerechten / Pasta / Vis / Zeevruchten
Land van herkomst Italië