Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Equipment
Ingrediënten
- 1 komkommer
- 4 plakjes gerookte zalm
- 4 kerstomaatjes
- 1 beker griekse joghurt
- 1 plak feta
- 1 citroen
- zout peper
Instructies
- Schil de komkommer.
- Snijd met behulp van een dunschiller of kaasschaaf lange linten.
- Snijd de plakken zalm in reepjes.
- Snijd de tomaatjes doormidden.
- Leg de plakken komkommer en reepjes zalm op een groot serveerbord.
- Kruimel de feta erover.
- Leg de halve tomaatjes er rond om heen.
- Meng in een kom de yoghurt met wat citroen.
- Breng op smaak met zout en peper.
- Ieder kan nu zelf opscheppen en zelf bepalen hoeveel dressing hij/zij erover wil doen.
Voedingswaarden
Calories: 191 kcal