Warning: Invalid Jetpack option name: edit_links_calypso_redirect in /var/www/receptenplein.nl/public/wp-content/plugins/jetpack-social/jetpack_vendor/automattic/jetpack-connection/legacy/class-jetpack-options.php on line 233
Verfijnde Carpaccio Wraps met Avocado en Basilicum Yoghurtsaus-Receptenplein.nl

Verfijnde Carpaccio Wraps met Avocado en Basilicum Yoghurtsaus

Verfijnde Carpaccio Wraps met Avocado en Basilicum Yoghurtsaus

Porties: 4
Bereidingstijd: 19 minuten
Deel op Facebook Recept afdrukken

Equipment

  • mes
  • Koekenpan (voor de pijnboompitten)

Ingrediënten

  • 1 pak wraps 8 stuks
  • 50 g Parmezaanse kaas vlokken
  • 50 g gebruinde pijnboompitten
  • 4 bosuitjes
  • 4 avocado’s
  • 2 verpakkingen carpaccio voor 4 personen
  • 200 ml yoghurtsaus met basilicum

Instructies

Voorbereiding:

  • Rooster de pijnboompitten in een droge koekenpan tot ze goudbruin zijn.
  • Laat afkoelen.
  • Snijd de avocado’s in plakjes.
  • Snijd de bosuitjes op de lengte van de wraps en halveer ze in de lengte.

Wraps Beleggen:

  • Leg elke wrap uitgerold op een plat oppervlak.
  • Verdeel een paar plakken carpaccio over de wrap.
  • Verdeel 1/2 avocado in plakjes over de carpaccio.
  • Leg de halve bosuitjes gelijkmatig over de wrap.
  • Strooi Parmezaanse kaas vlokken en gebruinde pijnboompitten erover.
  • Besprenkel met een laagje yoghurtsaus met basilicum.

Afwerking:

  • Rol de wraps stevig op.
  • Snijd eventueel doormidden voor een gemakkelijke hap.
  • Serveer direct en geniet!

Notities / Tips / Wijnadvies

Wijnadvies:

Serveer met een frisse witte wijn zoals een Sauvignon Blanc of een lichte Pinot Grigio.

Voedingswaarden

Calories: 350 kcal | koolhydraten: 30 g | Protein: 15 g | Vet: 20 g | Zout: 1 mg | Sugar: 2 g
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën Hoofdgerechten / Kaas / Rundvlees / Wraps
Land van herkomst Fusion / Italië / Mexico