Vruchtensappudding

Aller Hande 1996
Porties: 4 personen
Deel op Facebook Recept afdrukken

Equipment

Ingrediënten

  • 14 blaadjes witte gelantine
  • 7 ½ dl vers vruchtensap
  • 50 g witte bastardsuiker
  • ½ eetlepel olie om in te vetten

Instructies

VoorBereiden:

  • In ruim koud water gelatineblaadjes ca. 5 minuten laten weken.
  • Intussen in pan 2 1/2 dl sap verhitten.
  • Basterdsuiker al roerend in sap oplossen.
  • Gelatine goed uitknijpen.
  • Van vuur af al roerend in heet sap oplossen.
  • Rest van sap erdoor roeren en iets laten afkoelen.
  • Intussen vorm invetten.
  • Sap in vorm schenken en in koelkast in ca. 3 uur laten opstijven.

Bereiden:

  • Plat bord op vorm leggen, samen keren en pudding uit vorm laten glijden.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën Dessert