Aardappelsalade met tonijn 2

Insalata di patate

Porties: 2
Deel op Facebook Recept afdrukken

Ingrediënten

  • 500 gram aardappels
  • 185 gram tonijn op olie
  • 1 ui
  • 1 eetlepels witte wijnazijn
  • 3 eetlepels olijfolie
  • 1 eetlepels peterselie
  • 1 eetlepels kappertjes
  • 1 mespunt zout
  • 1 mespunt zwarte peper

Instructies

  • Kook de aardappelen in de schil, schil ze terwijl ze nog warm zijn en snijd ze in plakken.
  • Snijd de ui in dunne ringen en doe die bij de aardappelen.
  • Vermeng de azijn, zout, peper en peterselie, roer de olijfolie erdoor en giet deze dressing over de aardappelen.
  • Laat de tonijn uitlekken en schep deze voorzichtig door de salade.
  • Strooi de kappertjes erover.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën Salade / Vis / Voorgerechten
Land van herkomst Italië