Carpatio van zalm met sesamzaad

Porties: 4
Deel op Facebook Recept afdrukken

Equipment

Ingrediënten

  • 200 g zalm
  • 100 g taugé
  • 100 g courgettes in reepjes
  • citroensap
  • 2 eetlepel(s) sesamolie
  • 3 eetlepel(s) zonnebloemolie
  • peper
  • zout

Instructies

  • Taugé en courgettes mengen.
  • Hierdoor de dressing van citroensap, sesamolie en zonnenbloemolie.
  • Op smaak maken met peper en zout.
  • Zalm op plastic uitleggen en bestrooien met sesamzaadjes.
  • Hierop de groentes leggen en het geheel strak oprollen.
  • In koelkast een ½ uur op laten stijven.
  • Snijden in plakken van ± 2½ cm.

Notities / Tips / Wijnadvies

Kan eventueel op een stukje stokbrood geserveerd worden.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën Vis / Voorgerechten / Zalm