Kabeljauw kerriesaus met banaan

Snel te maken
Porties: 4 personen
Deel op Facebook Recept afdrukken

Equipment

Ingrediënten

  • 1 pak witte rijstbuiltjes 250 g
  • 1 rode paprika
  • 2 schaaltjes kabeljauwfilet à ca. 200 g
  • 6 eetlepel(s) zonnebloemolie
  • 1 zak prei gesneden 500 g
  • 4 bananen
  • 1 pakje kerriesaus culinair 38 g
  • zout
  • peper

Instructies

  • Rijst koken volgens gebruiksaanwijzing.
  • Intussen paprika wassen, schoonmaken en in stukjes snijden.
  • Kabeljauwfilet in blokjes snijden.
  • In wok 3 eetlepels olie verhitten.
  • Paprika en prei ca. 2 minuten roerbakken.
  • Kabeljauw toevoegen en ca. 3 minuten meebakken.
  • Intussen bananen pellen, halveren en in lengte doormidden snijden.
  • In koekenpan rest van olie verhitten en bananen ca. 2 minuten bakken.
  • Kerriesaus bereiden volgens gebruiksaanwijzing.
  • Vis-groentemengsel en kerriesaus mengen en even doorwarmen.
  • Op smaak brengen met zout en peper.
  • Rijst over vier borden verdelen.
  • Vis met saus er overheen schenken en garneren met gebakken banaan.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën Fruit / Hoofdgerechten / Vis