Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingrediënten
Instructies
- Rijst koken volgens gebruiksaanwijzing.
- Courgettes wassen, schoonmaken en in plakjes snijden.
- Schnitzels in 2 plakken snijden, bestrooien met zout en peper.
- Schnitzels omwikkelen met ham.
- Hierop salieblaadjes schuin met cocktailprikker vastzetten.
- In koekenpan 50 ml culinesse verhitten.
- Schnitzels met saliekant naar beneden ca. 2 minuten bakken, keren en ca. 2 minuten bakken.
- Intussen in braadpan rest van culinesse verhitten.
- Courgette in ca. 5 minuten bakken.
- Op smaak brengen met zout en peper.
- Schnitzels uit pan nemen.
- Azijn en 2 eetlepels water aan braadvet toevoegen en aanbaksels losroeren.
Notities / Tips / Wijnadvies
Schnitzels serveren met rijst, courgette en jus.