Kalkoenplakjes met alfalfa-ricotta
Snel te maken
Ingrediënten
- 4 sneetjes brood vierkorn
- 10 g verse bieslook
- 75 g ricotta Italiaanse kaas
- 1 theelepel grove mosterd Zaans
- 2 eetlepel(s) mayonaise
- 1 theelepel mierikswortel geraspte potje a 140 g
- 16 plakjes gerookte kalkoenfilet
- 4 plukjes Alfalfa
- selderiezout
Instructies
- Brood in broodrooster goed bruin roosteren.
- Bieslook fijn knippen.
- Ricotta met vork fijnmaken.
- Bieslook, mosterd en selderiezout erdoor mengen.
- Mayonaise gladroeren met mierikswortel en brood ermee bestrijken.
- Sneetjes halveren.
- Plakjes kalkoenfilet oprollen en op elk half sneetje brood twee rolletjes leggen.
- Met twee theelepels ovaaltjes uit ricottamengsel vormen en op kalkoenfilet leggen.
- Garneren met alfalfa.