Pannenkoeken met zalm preivulling

snel te maken
Porties: 4
Deel op Facebook Recept afdrukken

Ingrediënten

  • 500 g prei
  • 1 rode paprika
  • 1 teentje knoflook
  • 2 eetlepels vloeibare margarine
  • 1 bakje zalmsnippers 200 g
  • ½ kuipje finesse voor verrijken à 250 ml
  • 1 pak pannenkoeken naturel 8 stuks

Instructies

  • Prei schoonmaken en in ringen snijden.
  • Paprika schoonmaken en in reepjes snijden.
  • Knoflook schoonmaken en snipperen.
  • In braadpan margarine verhitten en knoflook met prei met paprika 6 minuten zachtjes bakken.
  • Vocht zoveel mogelijk laten verdampen.
  • Zalm en finesse voor verrijken erdoor roeren en enkele minuten mee verwarmen.
  • Vis-groentemengsel met zout en peper op smaak brengen.
  • Pannenkoeken volgens gebruiksaanwijzing verwarmen.
  • Pannenkoeken met deel van zalm-preimengsel beleggen en dubbelvouwen.
  • Rest van zalm-preimengsel ernaast serveren.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën Groenten / Hoofdgerechten / Pannenkoeken / Vis / Zalm
Land van herkomst Nederland