Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingrediënten
- 500 g prei
- 1 rode paprika
- 1 teentje knoflook
- 2 eetlepels vloeibare margarine
- 1 bakje zalmsnippers 200 g
- ½ kuipje finesse voor verrijken à 250 ml
- 1 pak pannenkoeken naturel 8 stuks
Instructies
- Prei schoonmaken en in ringen snijden.
- Paprika schoonmaken en in reepjes snijden.
- Knoflook schoonmaken en snipperen.
- In braadpan margarine verhitten en knoflook met prei met paprika 6 minuten zachtjes bakken.
- Vocht zoveel mogelijk laten verdampen.
- Zalm en finesse voor verrijken erdoor roeren en enkele minuten mee verwarmen.
- Vis-groentemengsel met zout en peper op smaak brengen.
- Pannenkoeken volgens gebruiksaanwijzing verwarmen.
- Pannenkoeken met deel van zalm-preimengsel beleggen en dubbelvouwen.
- Rest van zalm-preimengsel ernaast serveren.