Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingrediënten
- 300 g spaghetti
- 1 bak romatomaten a 750 g
- 1 doosje Italiaanse kruiden diepvries 50 g
- 5 eetlepels olijfolie
- 1 eetlepel balsamicoazijn
- 2 teentjes knoflook
- 2 bakjes gamba's gekookte a 200 g
- 1 pakje room culinair 200 ml
Instructies
- Spaghetti koken volgens gebruiksaanwijzing.
- Tomaten wassen en in plakken snijden.
- Plakken bestrooien met 4 eetlepels Italiaanse kruiden.
- Verdeel er 3 eetlepels olijfolie, azijn, zout en peper over.
- Knoflook pellen en in plakjes snijden.
- In wok rest van olie verhitten.
- Knoflook ca. 2 minuten bakken.
- Knoflook uit pan scheppen en apart houden.
- In hete olie gamba's ca. 4 minuten omscheppend roerbakken.
- Intussen room culinair, knoflookplakjes, rest van Italiaanse kruiden, peper en zout door spaghetti mengen.
- Spaghetti over vier borden verdelen, gamba's ernaast leggen.
Notities / Tips / Wijnadvies
Serveren met tomatensalade.