Stokbrood met zeevruchtensalade

Snel te maken
Porties: 4 personen
Deel op Facebook Recept afdrukken

Ingrediënten

  • 2 meergranen stokbroden boulogne, afbak, à 250 g
  • 500 g tomaten
  • 1 zakje basilicum verse 15 g
  • 2 bakjes fruits de mer zeevruchten, à 150 g
  • 1 bakje roze garnalen 125 g
  • 5 eetlepels cocktailsaus pot à 296 g
  • 1 zakje rucola-sla 75 g

Instructies

  • Oven op 220 °C voorverwarmen.
  • Brood volgens gebruiksaanwijzing afbakken.
  • Tomaten wassen, halveren, pitjes eruit scheppen en vruchtvlees in blokjes snijden.
  • Basilicumblaadjes fijnknippen.
  • In kom zeevruchten, garnalen, tomaatblokjes, basilicum en cocktailsaus door elkaar scheppen.
  • Broden halveren en helften in lengte opensnijden.
  • Van onderste helft brood wat indrukken, beleggen met rucola en zeevruchtensalade erop scheppen.
  • Met bovenste helften afdekken.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën Broodjes / Hoofdgerechten / Salade / Vis / Zeevruchten