Zalm met dillesaus

Zalm met dillesaus

Zalm met dillesaus

snel te maken
Porties: 4 personen
Deel op Facebook Recept afdrukken

Ingrediënten

  • 800 g aardappels
  • ½ bos bospeen
  • 200 g peultjes
  • 4 zalmfilet ca. 500 g
  • 4 eetlepel(s) boter of margarine
  • 1 zakje vissaus dille 40 g
  • 3 bosuitjes
  • 1 eetlepel(s) dille diepvries, strooibusje à 50 g

Instructies

  • Aardappels schillen, halveren, wassen en in 20 minuten gaar koken.
  • Bospeen en peultjes schoonmaken.
  • Bospeen in ca. 10 minuten gaar koken, na ca. 6 minuten peultjes toevoegen en meekoken.
  • Zalm bestrooien met viskruiden uit verpakking.
  • In koekenpan boter verhitten.
  • Zalm in ca. 6 minuten gaar bakken.
  • Vissaus bereiden volgens gebruiksaanwijzing.
  • Bosuitjes schoonmaken, in ringetjes snijden en door saus roeren.
  • Zalm bestrooien met dille.
  • Zalm serveren met aardappels, groenten en saus.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën Hoofdgerechten / Vis / Zalm