Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingrediënten
- 800 g aardappels
- ½ bos bospeen
- 200 g peultjes
- 4 zalmfilet ca. 500 g
- 4 eetlepel(s) boter of margarine
- 1 zakje vissaus dille 40 g
- 3 bosuitjes
- 1 eetlepel(s) dille diepvries, strooibusje à 50 g
Instructies
- Aardappels schillen, halveren, wassen en in 20 minuten gaar koken.
- Bospeen en peultjes schoonmaken.
- Bospeen in ca. 10 minuten gaar koken, na ca. 6 minuten peultjes toevoegen en meekoken.
- Zalm bestrooien met viskruiden uit verpakking.
- In koekenpan boter verhitten.
- Zalm in ca. 6 minuten gaar bakken.
- Vissaus bereiden volgens gebruiksaanwijzing.
- Bosuitjes schoonmaken, in ringetjes snijden en door saus roeren.
- Zalm bestrooien met dille.
- Zalm serveren met aardappels, groenten en saus.