Zalmfilet met Kerriepasta
Een heerlijke zalmfilet met kerriepasta, sperziebonen en Mon Chou, perfect voor een snelle en smaakvolle maaltijd.
Ingrediënten
- 400 g zalmfilet
- 2 uien
- 250 g sperzieboontjes
- 1 eetlepel kerriepasta
- 100 g Mon Chou
- 1 eetlepel citroensap
- 4 cl olijfolie
- Zout
- Witte peper
- 300 g penne rigate
Instructies
- Snijd de zalmfilet in blokjes en wrijf deze in met zout en peper.
- Verhit de olie in een pan en bak hierin de zalmblokjes om en om.
- Voeg de gesnipperde ui toe en bak even mee tot de ui glazig is.
Notities / Tips / Wijnadvies
Wijnadvies:
Deze zalmfilet met kerriepasta past goed bij een frisse en lichte witte wijn, zoals een Sauvignon Blanc of een frisse Chardonnay.
Voedingswaarden
Calories: 380 kcal | koolhydraten: 40 g | Protein: 30 g | Vet: 18 g | Zout: 0.8 g | Sugar: 5 g