Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingrediënten
- 1 ui
- 2 teentjes knoflook
- 2 courgettes
- 4 eetlepel(s) olijfolie
- 300 g risottorijst
- 2 bakjes gerookte zalmblokjes à ca. 100 g
- 50 g gemalen Parmezaanse kaas
Instructies
- Ui en knoflook pellen en snipperen.
- Courgettes schoonmaken, wassen en in dobbelsteentjes snijden.
- In braadpan 2 eetlepels olie verhitten.
- Ui en knoflook ca. 2 minuten bakken.
- Rijst toevoegen en ca. 2 minuten bakken.
- Rijst verder bereiden volgens gebruiksaanwijzing (zonder zout of bouillon).
- In koekenpan rest van olie verhitten.
- Courgette toevoegen en ca. 4 minuten roerbakken.
- Courgette en zalm door rijstmengsel scheppen.
- Op smaak brengen met zout en versgemalen peper.
- Bestrooien met parmezaanse kaas.