Zalmrisotto

Zalmrisotto

Zalmrisotto

snel te maken
Porties: 4 personen
Deel op Facebook Recept afdrukken

Ingrediënten

  • 1 ui
  • 2 teentjes knoflook
  • 2 courgettes
  • 4 eetlepel(s) olijfolie
  • 300 g risottorijst
  • 2 bakjes gerookte zalmblokjes à ca. 100 g
  • 50 g gemalen Parmezaanse kaas

Instructies

  • Ui en knoflook pellen en snipperen.
  • Courgettes schoonmaken, wassen en in dobbelsteentjes snijden.
  • In braadpan 2 eetlepels olie verhitten.
  • Ui en knoflook ca. 2 minuten bakken.
  • Rijst toevoegen en ca. 2 minuten bakken.
  • Rijst verder bereiden volgens gebruiksaanwijzing (zonder zout of bouillon).
  • In koekenpan rest van olie verhitten.
  • Courgette toevoegen en ca. 4 minuten roerbakken.
  • Courgette en zalm door rijstmengsel scheppen.
  • Op smaak brengen met zout en versgemalen peper.
  • Bestrooien met parmezaanse kaas.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën Hoofdgerechten / Kaas / Rijst / Vis / Zalm
Land van herkomst Italië