Zoete Kaasplakken met Gember en Port
Zoete kaasplakken met een krokant kokoslaagje, geserveerd met een gember-portsaus en druiven.
Ingrediënten
Instructies
- Klop het ei los met koffiemelk, gembersiroop, zout en peper.
- Wentel de kaasplakken door de bloem en dan door het eimengsel.
- Wentel de plakken door de kokos.
- Laat ze een half uur opstijven in de koelkast.
- Bak de plakken goudbruin in boter.
- Leg ze op bordjes.
- Roer de bakgember en port door elkaar en laat inkoken.
- Schep het sausje naast en over de kaasplakken.
- Schik de druiven eromheen en serveer direct.
Notities / Tips / Wijnadvies
Serveertip:
Serveer direct na bereiding.
Wijnadvies:
Een zoete dessertwijn, zoals een rode port, of een fruitige witte wijn, zoals een Gewürztraminer.
Voedingswaarden
Calories: 450 kcal | koolhydraten: 25 g | Protein: 20 g | Vet: 30 g | Zout: 1 g | Sugar: 20 g