Romige mango-chocolademousse

snel te maken
Porties: 4 personen
Deel op Facebook Recept afdrukken

Ingrediënten

  • 1 limoen
  • 1 schaaltje mangostukjes 250 g
  • 125 ml slagroom
  • 1 eetlepel suiker
  • 1 beker chocolademousse 500 ml
  • 8 blaadje(s) verse munt zakje à 15 g

Instructies

  • Schil van limoen raspen.
  • Limoen uitpersen.
  • Mango met limoenschil en 1 eetlepel limoensap pureren.
  • Slagroom met suiker stijf kloppen.
  • Helft slagroom door mangopuree scheppen.
  • Helft romige mango over vier ijscoupes verdelen.
  • Hierop helft chocolademousse scheppen.
  • Vervolgens rest van romige mango en chocolademousse erover verdelen.
  • Met rest van slagroom en munt garneren.
————————————————————————————————–
Recept categorieën Chocolade / Dessert / Fruit / Nagerecht