Romige pastasaus met gehakt

 

Romige pastasaus met gehakt

Op een woensdagmiddag bedacht
Porties: 6
Total time 1 uur 30 minuten
Deel op Facebook Recept afdrukken

Ingrediënten

  • 1 ui grof gesnipperd
  • 3 tenen knoflook geraspt
  • 250 gram champignons
  • 150 gram ontbijtspek
  • Italiaanse gedroogde kruiden
  • 100 gram roomboter ongezouten
  • 4 theelepels groene pesto
  • 2 eierdooiers
  • pakje kookroom
  • bolletje monzarella
  • parmezaanse kaas
  • 150 gram ontbijtspek
  • 500 gram rundergehakt

Instructies

  • Ui snipperen
  • 3 teentjes knoflook raspen
  • 150 gram ontbijtspek in kleine blokjes knippen
  • Samen bakken in een wok
  • 500 gram rundergehakt rul meebakken
  • Italiaanse gedroogde kruiden toevoegen
  • 100 gram ongezouten roomboter toevoegen
  • Champignons in grove partjes gesneden meebakken
  • 4 theelepels groene pesto toevoegen en
  • twee eierdooiers
  • deze goed door het geheel klutsen
  • pakje kookroom erdoor roeren
  • en een bolletje monzarella in stukjes plukken eb mee verwarmen

Notities / Tips / Wijnadvies

Lekker met tagïatella of spaghetti en aan tafel wat geraspte parmezaanse kaas erover strooien
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën Saus / Vlees
Land van herkomst Italië