Romige pastasaus met gehakt
Op een woensdagmiddag bedacht
Ingrediënten
- 1 ui grof gesnipperd
- 3 tenen knoflook geraspt
- 250 gram champignons
- 150 gram ontbijtspek
- Italiaanse gedroogde kruiden
- 100 gram roomboter ongezouten
- 4 theelepels groene pesto
- 2 eierdooiers
- pakje kookroom
- bolletje monzarella
- parmezaanse kaas
- 150 gram ontbijtspek
- 500 gram rundergehakt
Instructies
- Ui snipperen
- 3 teentjes knoflook raspen
- 150 gram ontbijtspek in kleine blokjes knippen
- Samen bakken in een wok
- 500 gram rundergehakt rul meebakken
- Italiaanse gedroogde kruiden toevoegen
- 100 gram ongezouten roomboter toevoegen
- Champignons in grove partjes gesneden meebakken
- 4 theelepels groene pesto toevoegen en
- twee eierdooiers
- deze goed door het geheel klutsen
- pakje kookroom erdoor roeren
- en een bolletje monzarella in stukjes plukken eb mee verwarmen
Notities / Tips / Wijnadvies
Lekker met tagïatella of spaghetti en aan tafel wat geraspte parmezaanse kaas erover strooien