Sajoer toemis kool 1

gekruiden kool met gernalen
Porties: 4
Deel op Facebook Recept afdrukken

Ingrediënten

  • 500 gram kool fijngesneden
  • 50 gram garnalen
  • 2 theelepel ketoembar
  • 2 eetlepels citroensap
  • 2 tenen knoflook fijngehakt
  • 1 grote ui fijngesneden
  • 1 eetlepel trassiwater
  • 2 rode lomboks in schijfjes
  • ½ liter bouillon

Instructies

  • Fruit in wat olie de knoflook, de ui, lombok en de ketoembar.
  • Voeg daarna de kool toe en net zoveel vocht erbij dat de kool erin kan slinken.
  • Daarna de garnalen en de bouillon erbij.
  • Laat ca. 30 min.doorkoken.
————————————————————————————————–
Recept categorieën Bijgerecht / Saus / Vis / Zeevruchten
Land van herkomst Indonesië