Sole à la Joinville

      Reacties uitgeschakeld voor Sole à la Joinville

Sole à la Joinville

(zeetong Joinville)
Categorie vis
porties 4
Auteur Voer voor gastronomen

Materialen

Wat gaat er in

Hoe maak ik het klaar

  • Zet de oven op 200ºC.
  • Hak de sjalotjes fijn.
  • Beboter ruim een ovenvaste schaal.
  • Bestrooi met zout en peper en strooi de sjalotjes erin.
  • Leg hierop de tongfilets en bestrooi ze met zout en peper.
  • Besprenkel met de wijn en visfumet en dek de schaal af met aluminiumfolie.
  • Breng op het vuur aan de kook en schuif de schaal 10 minuten in de oven.
  • Doe de garnalen in een klein pannetje met de cocgnac en verwarm dit. zachtjes.
  • Als de tongen klaar zijn, leg ze dan, na te zijn uitgelekt, op een voorverwarmde dienschaal en hou ze warm.
  • Zeef het kookvocht en kook het in tot 1/10 deel.
  • Geef er dan de slagroom bij en kook weer in.
  • Klop er, van het vuur af, de garnalenboter door.
  • Geef de verwarmde garnalen over de filets en schenk er de saus over.