Taartje van yoghurtijs

Taartje van yoghurtijs

Porties: 4
Deel op Facebook Recept afdrukken

Ingrediënten

  • 1 bakje yoghurtijs naturel, 500 ml
  • 4 plakjes cake
  • 100 ml honing
  • 100 g frambozen eventueel diepvries

Instructies

  • Laat het yoghurtijs een klein beetje zachter worden en verdeel het over de vier schaaltjes, druk het ijs aan, zodat de bodem goed gevuld wordt.
  • Leg op elk schaaltje een plakje cake en snijd de cake rondom bij; zorg dat het hele schaaltje bedekt is.
  • Druk de cake goed aan en zet de schaaltjes ijs terug in de diepvries; laat ze minimaal 15 minuten staan.
  • Dompel de schaaltjes ijs even onder in een bak met heet water en snijd met een mes het ijstaartje aan de zijkanten los.
  • Leg een bordje op de bovenkant en keer het geheel, zodat de ijstaartjes uit de vorm glijden.
  • Verwarm intussen de honing 45 seconden in de magnetron, schenk de warme honing over de taartjes en garneer met de frambozen.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën IJs / Nagerecht