Tomaten basilicumbrood

Porties: 4
Deel op Facebook Recept afdrukken

Ingrediënten

  • 1 ½ dl handwarm water
  • 2 eetlepels tomatenpuree
  • 150 gram witbroodmix
  • 3 eetlepels in reepjes gesneden basilicum
  • 5 in stukjes gesneden tomaat uit olie

Instructies

  • Kneed het handwarme water en tomatenpuree door de witbroodmix
  • Kneed erde in reepjes gesneden basilicumblad en de stukjes gesneden zongedroogde tomaten uit olie door en laat het deeg, afgedekt met huishoudfolie, 10 minuten rijzen.
  • Kneed het deeg nogmaals door en vorm er een rond brood van.
  • Lat het deeg nog 35 minuten rijzen.
  • Verwarm de oven voor op 200°C en bak het brood in 20 minuten bruin en gaar.

Notities / Tips / Wijnadvies

Lekker bij minestronesoep
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën Brood