Tortilla met varkensvlees en abrikozen

Snel te maken
Porties: 4 personen
Deel op Facebook Recept afdrukken

Ingrediënten

  • 4 stengels bleekselderij
  • 2 groene paprika’s
  • 3 eetlepels zonnebloemolie
  • 1 schaaltje varkensvleesreepjes ca. 300 g
  • 1 doos Soft Taco Dinner 362 g
  • 100 gram gewelde abrikozen zakje à 200 g
  • 100 g cashewnoten gezouten zakje à 150 g
  • 1 zak friséesla 200 g

Instructies

  • Bleekselderij en paprika’s schoonmaken, wassen en in stukjes snijden.
  • In braadpan olie verhitten.
  • Vlees ca. 3 minuten bakken.
  • Bleekselderij en paprika ca. 2 minuten meebakken.
  • Seasoningmix (uit doos) en 1½dl water toevoegen en ca.10 minuten zachtjes doorkoken, af en toe roeren.
  • Abrikozen in stukjes snijden.
  • Cashewnoten grof hakken.
  • Tortilla’s (uit doos) loshalen, opstapelen en in magnetronfolie verpakken.
  • Tortilla’s 1 minuut op vol vermogen (700 watt) verhitten.
  • Abrikozen en cashewnoten door vleesmengsel roeren en 1 minuut meewarmen.
  • Tortilla’s vullen met sla, vleesmengsel en tacosaus (uit doos), en opvouwen.
————————————————————————————————–
Recept categorieën Fruit / Hoofdgerechten / Noten / Tortilla / Varkensvlees / Vlees