Ga terug
Email Link
Afdrukken
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Kalkoenplakjes met alfalfa-ricotta
Snel te maken
Porties:
8
stuks
Total time
10
minuten
minuten
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingrediënten
▢
4
sneetjes
brood
vierkorn
▢
10
g
verse bieslook
▢
75
g
ricotta
Italiaanse kaas
▢
1
theelepel
grove mosterd Zaans
▢
2
eetlepel(s)
mayonaise
▢
1
theelepel
mierikswortel
geraspte potje a 140 g
▢
16
plakjes
gerookte kalkoenfilet
▢
4
plukjes
Alfalfa
▢
selderiezout
Instructies
Brood in broodrooster goed bruin roosteren.
Bieslook fijn knippen.
Ricotta met vork fijnmaken.
Bieslook, mosterd en selderiezout erdoor mengen.
Mayonaise gladroeren met mierikswortel en brood ermee bestrijken.
Sneetjes halveren.
Plakjes kalkoenfilet oprollen en op elk half sneetje brood twee rolletjes leggen.
Met twee theelepels ovaaltjes uit ricottamengsel vormen en op kalkoenfilet leggen.
Garneren met alfalfa.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Amuse
/
Gevogelte
/
Kalkoen
Land van herkomst
Italië