Ga terug
Email Link
Afdrukken
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Gnocchi met gerookte zalm en sperziebonen
Porties:
4
personen
Total time
30
minuten
minuten
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingrediënten
▢
1½
pak
gnocchi di patate
aardappel-pastaballetjes, à 500 g
▢
450
g
sperziebonen
diepvries
▢
2
uien
▢
2
teentjes
knoflook
▢
2
eetlepel(s)
olijfolie
▢
200
g
gerookte zalm
▢
1
zakje
bieslook
verse 25 g
▢
200
ml
crème fraîche
Instructies
Gnocchi volgens gebruiksaanwijzing koken.
Sperziebonen in 8 minuten beetgaar koken.
Uien en knoflook pellen en snipperen.
In braadpan olie verhitten en ui met knoflook zachtjes bakken.
Zalm in stukjes snijden.
Bieslook fijnknippen.
Crème fraîche, bonen en zalm door uien roeren en verwarmen.
Met zout en peper op smaak brengen.
Gnocchi over vier borden verdelen.
Romig groente-zalmmengsel erop scheppen.
Met bieslook garneren.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Groenten
/
Hoofdgerechten
/
Vis
/
Zalm
Land van herkomst
Italië