Ga terug
Email Link
Afdrukken
Afbeelding recept
Notities
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Gevulde courgettes met zalm
Snel te maken en slank
Porties:
4
personen
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingrediënten
▢
2
courgettes
▢
1
rode peper
▢
2
teentjes
knoflook
▢
2
blikjes
rode zalm
à 213 g
▢
3
eetlepel(s)
olijfolie
▢
1
pak
aardappel puree
met creme fraiche, 177 g
Instructies
Oven voorverwarmen op 200°C.
Courgettes wassen, in lengte doormidden snijden en met scherp mesje uithollen.
Peper schoonmaken en fijnsnipperen.
Knoflook pellen en snipperen.
Zalm laten uitlekken, vel en graatjes verwijderen.
In koekenpan 2 eetlepels olie verhitten en stukjes courgette, peper en knoflook 5 minuten bakken.
Zalm toevoegen en op smaak brengen met zout en peper.
Courgettes vullen met zalmmengsel, in ovenschaal zetten, met rest olie besprenkelen en 15 minuten in midden van oven bakken.
Puree volgens gebruiksaanwijzing bereiden.
Notities / Tips / Wijnadvies
Lekker met tomatensalade.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Groenten
/
Hoofdgerechten
/
Vis
/
Zalm