Ga terug
Email Link
Afdrukken
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Antipasti gemarineerde oesterzwammen
Allerhande 2003
Porties:
1
personen
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingrediënten
▢
150
g
oesterzwammen
▢
100
ml
witte balsamicoazijn
▢
15
gr
peterselie
verse fijngeknipt
▢
1
teentje
knoflook
uitgeperst
▢
zout
▢
peper
▢
olijfolie
Instructies
Snijd de oesterzwammen in brede repen en kook ze 2-3 minuten in een mengsel van balsamicoazijn en 300 ml water.
Giet het vocht af en meng er de peterselie en knoflook door en laat enkele uren afgedekt marineren.
Op smaak brengen met zout, peper en eventueel wat olijfolie.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Voorgerechten
Geschikt voor Dieët:
Vegetarisch