Knapperige Puddingbladeren

Porties: 4 personen
Bereidingstijd: 30 minuten
Deel op Facebook Recept afdrukken

Ingrediënten

  • Bladerdeeg
  • 1 pakje instant puddingpoeder vanille of een ander smaak
  • 200 ml melk
  • Fruit naar keuze
  • Poedersuiker

Instructies

  • Meng de melk en het puddingpoeder in een kom totdat het een gladde crème vormt.
  • Zet het mengsel vervolgens in de koelkast om op te stijven.
  • Snijd de plakken bladerdeeg in vierkantjes en bak ze goudbruin op 200 graden Celsius.
  • Laat het bladerdeeg afkoelen en snijd ze vervolgens doormidden.
  • Vul de bladerdeeghapjes met de pudding of slagroom en fruit naar keuze, en bestrooi met poedersuiker.

Notities / Tips / Wijnadvies

Wijnadvies:
Een lichte en zoete Moscatel wijn past goed bij de smaak van dit dessert.

Voedingswaarden

Calories: 320 kcal | koolhydraten: 25 g | Protein: 5 g | Vet: 20 g | Zout: 0.2 mg | Sugar: 10 g
————————————————————————————————–
Recept categorieën Voorgerechten
Land van herkomst Marokko
Geschikt voor Dieët: Vegetarisch