Croissantje ragoût

Croissantje ragoût

Snel te maken
Porties: 4 personen
Deel op Facebook Recept afdrukken

Ingrediënten

  • 1 pak voorgebakken croissants 180 g
  • 1 bak champignons 250 g
  • 2 eetlepel(s) boter of margarine
  • 1 blikje kalfsragoût 400 g
  • ½ zakje verse bieslook à 25 g

Instructies

  • Oven voorverwarmen op 225°C.
  • Champignons schoonvegen en in plakjes snijden.
  • In braadpan boter verhitten.
  • Champignons in ca. 4 minuten bakken.
  • Ragoût toevoegen en meeverwarmen.
  • Croissants afbakken in oven.
  • Ragoût op smaak brengen met zout en peper.
  • Croissants opensnijden en op vier borden leggen.
  • Ragoût op onderste helft van croissants scheppen en bieslook erboven fijn knippen.
  • Bovenste helft erop leggen.
————————————————————————————————–
Recept categorieën Broodjes / Brunch / Kalfsvlees / Lunch / Vlees