Eieren gevuld met Krab
Luxe gevulde eieren met krab, mayonaise en zwarte olijven, perfect als verfijnd voorgerecht of borrelhapje.
Ingrediƫnten
- 6 eieren
- 1 blik krab 400 g
- 100 g zwarte olijven
- 1 krop sla
- 1 groot kommetje mayonaise
Instructies
- Kook de eieren 12 minuten hard en spoel af onder koud water.
- Pel de eieren en snijd ze overlangs doormidden.
- Haal de eidooiers eruit en meng met een beetje mayonaise.
- Laat de krab uitlekken en meng deze met de eidooiers en de helft van de fijngehakte olijven.
- Vul de eihelften met dit mengsel.
- Bedek een serveerschaal met slabladeren en leg de gevulde eieren erop.
- Garneer met extra mayonaise en citroenschijfjes.
Notities / Tips / Wijnadvies
Serveertip:
Serveer gekoeld met extra citroen en verse peterselie.
Wijnadvies:
Een frisse witte wijn zoals Saumur past perfect bij dit gerecht.
Voedingswaarden
Calories: 230 kcal | koolhydraten: 2 g | Protein: 15 g | Vet: 18 g | Zout: 1.2 g | Sugar: 1 g